Disiplinat

Këngë

Disiplina

Kërcim

Disiplina

Instrument

Disiplina

Multimedia

Disiplina

Play Video
RRETH TAF 7

Për të shtatin vit radhazi, Organizata

LIBURNETIK në bashkëpunim me

Drejtorinë e Rinisë sjellin TIRANA ART FEST në të gjitha gjimnazet e Tiranës.

Misioni


Misioni i këtij projekti është edukimi artistik dhe kontributi në promovimin e talenteve të reja dhe performancave të ndryshme artistike. Pas suksesit dhe impaktit të lartë që pati gjashtë vitet e kaluara, Tirana Art Fest synon të ri sjell gjallërimin e jetës kulturore-artistike rinore.

Fazat e TAF 7


Tirana Art Fest zhvillohet në formën e një konkursi që është i ndarë në disa faza:

AUDICIONET
MINISPEKTAKLET
GJYSËM-FINALET
FINALJA E MADHE

Variety
of cold drinks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Delicious ice cream
for free

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Flowers
for every lady

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
Gjithçka filloi në vitin 2015

Tirana Art Fest prej edicionit të parë ka arritur të zbulojë talente në muzikë, kërcim dhe instrument që tashmë janë pjesë e jetës kulturore shqiptare.

TË REJAT E FUNDIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.


Alicia and friends

London

May 21 – 23   Party Place, 32nd Street

Boston

June 12 – 15   Lazer Beach

New York

May 21 – 23   Party Place, 32nd Street

Berlin

June 12 – 15   Lazer Beach

Ibiza

June 12 – 15   Lazer Beach

Amsterdam

May 21 – 23   Party Place, 32nd Street

Warsaw

May 21 – 23   Party Place, 32nd Street

Prague

June 12 – 15   Lazer Beach

Paris

June 12 – 15   Lazer Beach

Buy the tickets
before it’s too late!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud eiquip.

$29

Standard Ticket


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempo.

$59

Premium
Ticket


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempo.

$185

Super VIP Ticket


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Na kontaktoni

tiranaartfest@liburnetik.org

ADRESA

Organizata LIBURNETIK
Rr. K. Kristoforidhi
Tiranë, Shqipëri